logo.png
 Especialistes en Aplicacions Mòbils 
 
 
 
Benvinguts a la nostra web

Amb el nostre projecte abarquem: el treball, l'oci i la vida en general, i tot en una sola aplicació.

Ens sentim instantàniament atrets per la idea de reduir la marxa, allunyar l'estrès i disfrutar més de la vida de la forma més saludable possible. 

Cos, ment i esperit:

La proposta és més bé revisar els aspectes tant bàsics i cotidians com la alimentació, el descans, la comunicació, la nostre consciència i gratitud amb nosaltres mateixos i el medi ambient.

 

SERVEIS

Aplicació

Funcions Gapp 

La nostra aplicació

HEALTH, TRANSPORT, MENJAR, COMPRAR, RECICLAR

BAIXA
  • Google Play icono social

Xarxes socials

Segueix-nos

  • Instagram

PROJECTE

La nostra aplicació

En què consisteix Gapp

La intenció de la nostre empresa al crear Gapp és que amb el nostre servei, s'ofereixi a l'usuari que ho desitgi, el servei de poder dur a terme una vida saludable i que a més a més, respecti al medi ambient.

A la vegada, fomenta la reducció del desenvolupament del canvi climàtic sobre el nostre planeta, fent-ho possible únicament baixan-te la nostre App. 

Gràcies a Gapp podràs tenir una dieta equilibrada, no caldrà que hagis d'anar al supermercat físic per adquirir un producte ja que l'app ho farà automàticament per tu. Podràs anar a fer esport per rutes segures i compartir els teus resultats de qualsevol activitat física que realitzis amb els teus amics a l'hora que competeixes amb ells per obtenir els millors resultats dins del rànquing.

Et podràs transportar de diverses maneres amb un informe qualificatiu de totes les opcions i la millor per a tu mateixa. Podràs anar a menjar on vulguis ja que l'app inclou dins d'ella un mapa on estan situats els diversos restaurants de la ciutat amb la seva valoració i els menús que més respectin la teva dieta.  

 

A més a més, també disposa d'un apartat el qual ofereix possibilitats de menús que podries fer-te a casa, enllaçant també l'acció anteriorment anomenada de fer la compra. 

 

I no només això, sinó que també hi haurà reptes que puntuaran apart de tots els esmentats anteriorment, com per exemple anar a llençar les escombraries, contribuint també amb el reciclatge, ja que haurà de ser amb deixalles reciclables.

 

 
 
 
instagram_untitled.jpg
El Gerard és un membre del grup al qual li crida l'atenció el món de la informàtica. És un component del grup al qual necessitem per poder comlementar el projecte. És un altre pilar funamental. 
Jove apassionat a l esport i que també e
L'Arnau, un bon fitxatje, és un jove que li agrada l'esport i que també està interesat per la tecnologia i la informàtica, ell és un pilar funamental per a l'equip.
El Pau, un jove emprendador, és un apassionat en el món de l'esport, al qual li fascina el món de la informàtica i les noves tecnologies. Sens dubte, un gran fitxatje i un dels 3 pilars funamentals per a l'equip de GAPP.  
logo.png

PREGUNTES

C/Joan Pascual i Batlle 1-15

08790, Gelida.

gapp.informatic@gmail.com

 

Tel: 93-779-04-50

HORARI:

Dimarts: 12:45 -13:45

Dimecres: 9:20 - 10:20

Dijous: 14:00 - 15:00

logotipIESGELIDA.png
mschool.png
mobile world.png
logo ajuntament gelida.jpg

¡Tus datos se enviaron con éxito!

NOSALTRES

Som una petita empresa creada per tres joves emprenedors apassionats pel món tecnològic i les noves tecnologies.

Creem aplicacions que esperem que siguin del vostre grat i què us produeixin un gran servei. 

Entre nosaltres hem fet possíble la creació del teu assistent personal, Gapp.

  • Icono social Instagram
  • Instagram
  • Instagram - Negro Círculo